Hmm, staver man det mon serano eller serrano..Nå men retten er lækker og hvis man fjerner fedtet i kanten af kødet, så bliver den endnu sundere :-)

Seranoskine med oliven og tomatsalat
(4 personer- forret)
Ingredienser
8 tynde skiver seranoskinke (jeg købte mine skåret)
12 sorte oliven
1 rødløg
8 blommetomater
lidt fetaost i blok
2 spk. olivenolie
1 tsk. hvid balsamico
evt. krydderurter til pynt
salt og peber
Hvordan
Tomatsalat
Tomater skylles og skæres i skiver, og lægges på et fad. Rødløget pilles og hakkes fint. Fetaost skæres i tern og derefter drysses løg/ost over tomaterne. Olivenolien piskes sammen med balsamico med en gaffel og hældes over tomatsalaten. Husk at kryddere med salt og peber
Kød og oliven
Seranoskinken lægges på fadet med tomatsalaten i små blomster/eller rullet rør, og oliven lægges på tilsidst
Man kan evt. pynte med krydderurter
Retten kan spises med et lækkert groft brød
Velbekommen
Tomater skylles og skæres i skiver, og lægges på et fad. Rødløget pilles og hakkes fint. Fetaost skæres i tern og derefter drysses løg/ost over tomaterne. Olivenolien piskes sammen med balsamico med en gaffel og hældes over tomatsalaten. Husk at kryddere med salt og peber
Kød og oliven
Seranoskinken lægges på fadet med tomatsalaten i små blomster/eller rullet rør, og oliven lægges på tilsidst
Man kan evt. pynte med krydderurter
Retten kan spises med et lækkert groft brød
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar