Hasselbagte kartofler med rosmarin
(2 personer/bages ved 200 grader i 30-40 min)
2 bagekartofler
lidt rapsolie
salt og peber
rosmarin
Hvordan
Bagekartoflerne skrubbes, og hver enkelt kartoffel skæres over (deles i 2) og lægges på den flade side. Skær riller på tværs af kartoflen med ca 1/2 cm mellemrum. Pas på at du ikke skærer helt ned igennem kartoflen. Når at kartoflerne er skåret, placeres de på et ovnbagt fad, og pensles med olien, krydderes med salt, peber og giv dem så et drys hakket frisk rosmarin, det smager mums
De bages i ovnene i 30 - 40 minutter (stik evt. i dem med en kødnål- er der ingen modstand, så er de færdige)
xoxo og velbekommen ..
Nu vil jeg smutte på stranden med mand og børn..+ en lille madkurv
xoxo og velbekommen ..
Nu vil jeg smutte på stranden med mand og børn..+ en lille madkurv
Ingen kommentarer:
Send en kommentar