mandag den 26. august 2013

Grøntsagsbrød LCHF

En veninde på facebook gav mig denne opskrift på et grøntsags fladbrød, LCHF (Low Carb High Fat). Altså et brød med en højere andel af fedt end kulhydrater
Grøntsags"flad"brød
(bages i 20 min v. 200 grader)
4 stk

1/2 blomkålshoved
1 gulerod
1 1/2 dl. solskikkekerner
1 spsk. sesamkerner

3 æg
60 gram revet ost
1 tsk. timian
1 tsk. salt


Kål og gulerod skrælles, skylles og finthakkes. Kerner finthakkes til "mel"(Brug evt. foodprocessor . Det hele blandes godt, og formes til 4 flade boller, og sættes på bagepapir/bradepande i ovnen

Brødet kan bruges som burgerboller
Velbekommen

Vil du læse mere om teorien bag LCHF, kan det findes HER

og nu vil jeg så smutte i seng, jeg er træt i kroppen efter dagens træning
XOXO




Ingen kommentarer:

Send en kommentar