En veninde på facebook gav mig denne opskrift på et grøntsags fladbrød, LCHF (Low Carb High Fat). Altså et brød med en højere andel af fedt end kulhydrater
Grøntsags"flad"brød
Grøntsags"flad"brød
(bages i 20 min v. 200 grader)
4 stk
4 stk
1/2 blomkålshoved
1 gulerod
1 1/2 dl. solskikkekerner
1 spsk. sesamkerner
3 æg
60 gram revet ost
1 tsk. timian
1 tsk. salt
Kål og gulerod skrælles, skylles og finthakkes. Kerner finthakkes til "mel"(Brug evt. foodprocessor . Det hele blandes godt, og formes til 4 flade boller, og sættes på bagepapir/bradepande i ovnen
Brødet kan bruges som burgerboller
Velbekommen
Vil du læse mere om teorien bag LCHF, kan det findes HER
og nu vil jeg så smutte i seng, jeg er træt i kroppen efter dagens træning
XOXO
Brødet kan bruges som burgerboller
Velbekommen
Vil du læse mere om teorien bag LCHF, kan det findes HER
og nu vil jeg så smutte i seng, jeg er træt i kroppen efter dagens træning
XOXO
Ingen kommentarer:
Send en kommentar