onsdag den 29. maj 2013

Hurtig hvidkålssuppe med bornholmsk pølse

Der er mange, som ikke kan lide hvidkålssuppe.. men jeg elsker det,
 specielt hvis det er koldt udenfor. 


Hvidkålssuppe med bornholmsk pølse
(1 person)

171 g Hvidkål
1stk  Kartoffel
1/2  stk lille Løg
1/2 l Boullion
Pølse (en rest fra aftensmaden fra i går, så den er stegt)
***
Skræl kartoffel, skyld hvidkålen og pil løget. Alt skæres i grove tern. Jeg koger først kartoflerne i 3-4 min. i boullion, og derefter tilsættes hvidkål og løg, da jeg godt kan lide at kålen ikke er alt for blød, når at man bider i den. Når Hvidkålen er al dente (dvs. med bid i)tilsættes pølsen, og det simrer i ca 2 min

(man kan evt. servere suppen med groft brød)
Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar