søndag den 9. juni 2013

Kylling i wok med karry, æbler, pasta & toppet med hytteost

Nogle tænker at det måske er en lidt underlig ret, men den smagte nu godt..og hytteosten neutralisere det stærke i retten



Kylling i wok med karry, æbler, pasta & toppet med hytteost

2 kyllingebryster
80 gram pasta
1 dl. ærter- frosne
1 lille løg
2 dl hytteost
1 spk soltørret tomater
2 dl. boullion
1/2 frisk chili
1 tsk karry
salt + peber
1 tsk olie til stegning

Sådan gør du
Pasta koges (læs instruktion på posen)Fjern sener og andet snask på kyllingebrystet, og skær det derefter i små strimler. Løget pilles og skæres i både. Chili hakkes (fjern kerner). Æblet skylles og skæres i tern. Kødet svitses i en gryde med olie, og efter 2 min tilsættes karry,løg og chili. Vend ingredienserne godt sammen og tilsæt så boullion og ærter..Når at kødet er mørt så vendes pasta og æbler i gryden, og der smages til med salt og peber

Hytteost 
Hytteost røres med soltørret tomater

Velbekommen


1 kommentar: