Hindbærmuffins med mandler og hvid chokolade
(bages ved 200 grader i ca 30 min)
250 gram mel
20 gram hakket mandler
170 gram sukker
1 æg
et drys vaniljepulver
2 dl skummetmælk
90 gram smeltet smør
110 gram frosne hindbær
100 gram grov hakket hvid chokolade
Hvordan
Smørret smeltes og afkøles let, derefter blandes det med salt. Mel blandes med bagepulver og hakket mandler. Æg piskes med sukker og vanilje, når at det er luftigt blandes det med mælk. Derefter tilsættes melblandingen, du skal ikke piske men vend det let og forsigtig sammen. Til sidst vendes hindbær og hakket chokolade i dejen, og det kan nu fyldes i muffinsforme.
Pas på at du ikke køber dine muffinsforme i en billig udgave, for de kan nemlig ikke holde på dejen, og kagen splatter ud..Jeg har bagt vores muffins i silikoneforme. De er nemlig rigtig gode, og så kan man sagtens bruge billig muffinspapir
Bon appe´tit
Ingen kommentarer:
Send en kommentar