mandag den 22. juli 2013

Hasle Røgeri - på Bornholm

Nogle gange så cykler vi til Hasle Røgeri . Der er lidt mange turister, men fisken smager godt, og der er en masse forskellige røgvarer fx. røget sild, laks- flere slags, røget muslinger, jomfruhummere, lune fiskefrikadeller, makrel ect. Man kan også få forskellige anretninger som fx. Røget laks med kartoffelsalat eller Sol over Gudhjem..Det er klart et sted som jeg vil anbefale, for maden smager godt, og så er det muligt at sidde både ude og indenfor. 

Da vi (2 voksne og 2 børn) spiste der forleden, fik vi varmrøget laks med kartoffelsalat og nogle røget muslinger..Fisken var lækker, saftig og nyrøget, kartoffelsalaten var skønt og smagte ikke af mayonnaise, som jeg nemlig hader ..og muslingerne smagte super lækkert..mums


                                                                                                   (billeder er fra Haslerøgeri )

Nu syntes jeg ikke at Hasle Røgeri er en turistfælde, som mange andre røgeri er..Her tænker jeg på dem som er fyldt med fritter og friturestegte fiskefrikadeller, føj..Men vil man hen til et af de sidste gammeldags røgeri, med plastikstole og hvor  maden ofte bliver serveret i en avis, så skal man tage et smut forbi Kowskys Røgeri i Årsdale. Der er 2 røgerier i Årsdale, så spørg de lokale hvor det gamle røgeri er, ikke det med alle turisterne :-)

En anden ting er, at hvis man har børn, så er der faktisk også en hyggelig legeplads tæt på Hasle røgeri med bl.a. en volleybane, svævebane, en lille fodboldbane og en masse gynger. Den ligger lige bag ved parkeringspladsen, så den er næsten umulig at undgå at se, hvis at man altså kommer i bil..og der er en del borde, så nogle gange smutter vi faktisk derover med røgvarerne, så vi kan nyde maden, imens at børnene legerIngen kommentarer:

Send en kommentar