onsdag den 11. september 2013

Krydderurtesalt lavet sammen med børnene - spar på saltet og sæt forbruget ned

Godt nok var mit tidligere indlæg også et der handlede om salt, men her får i lige et der er en smule sundere. Det er faktisk også derfor vi (mig og ungerne) ofte laver denne saltblanding, og dermed nedsætter vores saltforbrug. Krydderurterne optager nemlig saltsmagen, og derfor er det ikke nødvendig at drysse mere på maden, end man ellers plejer at gøre. 



Hjemmelavet krydderurtesalt 

2 dl Groft salt 
1/2 dl. persille - tørret
1/2 dl. purløg - tørret
1-2 tsk. oregano (tørret)

Sådan gør du
1/2 delen af saltet blendes med krydderurterne, indtil at det er fintdelt. Kom resten af saltet i, og blend meget kort. Hæld saltblandingen i dit saltkar, og vupti så er det klart
**
Nu er denne opskrift lavet med tørret krydderurter, men på et senere tidspunkt, laver jeg et indlæg med friske krydderurter...

Du kan jo sammensætte krydderurtesaltet med de urter, som du bedst kan lide. Mulighederne er jo uendelige...

xoxo klem fra Helse Qvinden

Ingen kommentarer:

Send en kommentar