Smørfisk ovnbagt med bacon på bund af spidskål/porre "salat"
(4 couverter- hovedret
200 grader-10-12 min ca)
Ingredienser
800 gram smørfisk
8 skiver bacon
1 porre
100 gram spidskål
3 blommetomater (eller 4-5 små gule tomater)
1 håndfuld bredbladet persille
1 spk. bornholmsk rapsolie
salt og peber..evt lidt stødt chili
(pyntegrønt rød basilikun & bredbladet persille)
Hvordan
Smørfisken skæres i 8 stykker (100 gram stk.)
1 stk. bacon lægges omkring 1 stk fisk (se billede) og krydderes med salt, peber og evt. lidt chili. Det steges i ovnen i ca 10-12 min. Tomater skylles og skæres i både. Den bredbladet persille hakkes
Porren + spidskål skylles og snittes fint. Derefter sauteres det i lidt olien i ca 2 min og kryderes med salt og peber efter behov..det må ikke blive smattet...
Tomaterne + persille vendes i porre/spidskålblandingen inden servering
Retten kan evt spises med ris, Tabouleh eller Grov fritter
Velbekommen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar