søndag den 23. juni 2013

Muslinger bagt med persillepesto

Muslinger bagt med persillepesto
(4 couverter -forret)

16 store muslinger- frosne
1 lime

Hvordan
Muslinger skal være optøet, og lægges på en braddepande. Der skal en lille klat pesto på hver musling, inden at de steges i ovnen på 200 grader i ca 5 min (de skal være gyldne, men ikke tørre-se billedet)
Muslingerne serveres med lime skåret i både

Persillepesto
Ingredienser
1 stort bundt bredbladet persille
40 gram pinjekerner
50 gram parmesanost (netto sælger ofte parmesan)
1 dl. olie
1 fed hvidløg-pillet
salt og peber

Hvordan
Pinjekerner ristes på en varm tør pande indtil at de er gyldenbrune, for så får de en dejlig nøddeagtig smag. Vask persillen og kom alle ingredienserne i en foodprocessor og blend det sammen indtil at det har en grov kosistens
Smag til med salt og peber

Hvad kan man spise det med
Retten blev serveret på en bund af fintskåret og sauteret tomater, squash, peberfrugter og rødløg med rejer og et lækkert groft stykke brød

Velbekommen

Ingen kommentarer:

Send en kommentar