torsdag den 18. juli 2013

Æg bagt med brød, tomat og røget mørbrad - lækker til brunch

Denne opskrift er en jeg engang fandt hos Martha Stewart,
 og så har jeg justeret lidt på den

Æg bagt med brød, tomat og røget mørbrad 
(4 personer)

6 skiver sandwichbrød- helst groft
2 tomater
8 skiver røget mørbard
4 store æg
Salt og peber

Hvordan
Tomater skylles og hakkes i grove tern. Mørbrad steges til den er sprød. Brødet skæres fri for skorpen, og deles på midten, så man kan lægge/forme det op af siderne i en muffinsform af silikone. Man skal altså lave en rede af brødet. 2 skiver mørbrad lægges i hver "brødrede" sammen med tomaterne. 1 æg slåes ud i hver rede og krydres med salt og peber, inden at de bages i ca 20-25 min  ved 185 grader

De smager lækkert til brunch, velbekommen




2 kommentarer:

  1. God idé - ser fint ud og vil pynte fx på et brunchbord.
    Rigtig fin blog du har - har først lige opdaget den, så der er en masse at gå ombord i :)

    SvarSlet