Denne opskrift er rigtig lækker, hvis man er forkølet eller har ondt i halsen. Eller bare elsker suppe som mig. Hvis suppen skal indeholde mere protein, så kan du udskifte suppehornene med fx. linser eller kikærter
Grøntsagssuppe
(2-3 personer)
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 stor courgette
2 dåsetomater (hakket)
1 dåse majskerner
1 liter vand
fond eller boullion
1 håndfuld grønne bønner
1 dl. fuldkorns suppehorn
1 dl. frisk hakket basilikumsblade
1-2 spsk. rapsolie
salt og peber
Sådan gør du
Løg og hvidløg pilles og hakkes. Det sauteres i olien, uden at brænde på. Når at løgnene er møre så tilsættes dåsetomaterne , vand/fond og boullion.
Courgetten vaskes, halveres og skæres i tynde skiver. Bønnerne skylles og nippes i enderne. (Frosne kan også bruges). Når at suppen koger så tilsættes courgetter, majs og bønner. Skru ned for varmen og lad det simrer i 3-4 min. Tilsæt suppehorn og kog suppen indtil at suppehornene er møre. Er suppen ikke tyk nok, så lad den koge/simre lidt længere
Krydder med salt og peber, og drys basilikum i suppen, når at den serveres
Husk at røre godt rundt i suppen , når at du tilsætter de forskellige ingredienser
Nu vil jeg smutte op og træne. God weekend, eller det der er tilbage af den
Velbekommen
Klem fra Helse Qvinden
Sikke en lækker suppe, skal helt sikkert prøves. Mathilde
SvarSletwww.mathildemac.dk
Tak.. :-)
Slet